2013-07-04 09:15:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Törje a fejét a tanuláson, az önképzésen

Napi horoszkóp július 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma ráébred bizonyos összefüggésekre az életében. Tulajdonképpen eddig is tisztában volt minden részlettel, csak a kapcsolatot nem találta köztük. Pedig néha éppen az a lényeg. Ma rájön erre, és egyszerre más fényben lát mindent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma elérkezett az idő arra, hogy az életét alapjaiban változtassa meg. Habár alapos lesz ez a változás, de elsőre még nem annyira látványos. Talán csak annyi, hogy kezdi jobban előtérbe helyezni önmagát. Vagy épp fordítva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a legbonyolultabb kérdéseken is könnyedén teszi túl magát, a legnehezebb kérdésekre is gyorsan, és rendkívül flottul képes válaszolni. Ezért jó nap ez a mai a munkakeresésre, ha éppen ebben töri a fejét. Vitára, szellemi csatára éppúgy.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha tanuláson, önképzésen töri a fejét. A sors ma a kezére játszik, ha eddig maga sem tudta, mi érdekli igazán, akkor most jó eséllyel rátalálhat az igaz útra. A szellemi fejlődés most fontosabb, mint a gyakorlatiasság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Számíthat rá, hogy a mai nap az átlagosnál komolyabb megterhelések, megmérettetések elé állítja önt. Ez nem jelenti azt, hogy nehezére esik majd felvenni a kesztyűt. Sőt, mintha kifejezetten ebben lelné az örömét. Végre kipróbálhatja magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma már ne halogassa tovább azt, amit olyan régóta tervezett, de nem tett meg. Nem kereshet további kifogásokat: akár munkáról, kötelességről, akár a saját szórakozásáról, vagy szépüléséről, avagy gyógyításáról van szó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kevés a rutin: ennél sokkal többre lesz szüksége, ha tartós megoldásokra tör. Amit eddig fél kézzel, szinte odafigyelés nélkül meg tudott oldani, ma komoly fejtörést okozhat önnek. De ez jó lépcső a fejlődéshez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Túlságosan szerénynek tűnik: ha a saját igényeiről van szó, mostanában hajlamos háttérbe szorítani önmagát. Pedig jobban tenné, ha inkább próbálna harcolni az érdekeiért. Ezt ugyanis senki nem fogja megtenni ön helyett.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Van valami, amit már régóta tervez, és ami talán a betetőzése lehetne eddigi munkásságának, vagy valamilyen alkotó tevékenységének. Eddig folytonos csak kerülgette, mint macska a forró kását. Pedig addig kéne belevágni, amíg forró!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egyre természetesebben közeledik az emberek felé, ezért azt fogja tapasztalni, hogy még a vadidegenek is szívesen közelednek ön felé. Ma különösen sok ember szívét meghódíthatja. Ha eddig magányos volt, akár ezen is változtathat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön eddig is nyitott volt az új dolgokra, és az ismeretségek megkötése sem okozott különösebb problémát önnek. Talán csak a kissé nagyképű, vagy magamutogató viselkedésével zárhatott ki néha embereket az életéből. Ha ez igaz, ma ezen is változtathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sem látszik ki a munkából, mint azt már megszokhatta. Sajnos, még, ha a szabadságát tölti is, utolérhetik, hacsak nem ment eléggé messzire otthonról. Ez esetben is jobb, ha a telefonját is kikapcsolva tartja. Ha munkában van, rögtönöznie kellhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: